Šių dienų skaitomiausi:
- Jei turėčiau terasą...
- 10 geriausių Kanų įvaizdžių: ko verta iš jų pasimokyti?
- Geriausias visų laikų pratimas norintiems atsikratyti antsvorio
- Horoskopas savaitei: laukia labai emocingas laikotarpis
- Naminis žemės riešutų sviestas - neįtikėtinai paprasta!
Reikia:
500 ml marinuotų burokėlių;
1 kg rūgpienio;
0,5 l mineralinio vandens „Vytautas“;
2 agurkų;
3 ridikėlių;
1-2 šaukštai citinos sulčių;
kapotų krapų, svogūnų laiškų;
druskos pipirų;
2 virti kiaušiniai.
Gaminame
* Agurkus nuplaukite (jeigu norite – nulupkite) ir supjaustykite.
* Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite. Krapus susmulkinti peiliu arba suplėšykite.
* Į dubenį arba puodą supilkite kefyrą, daržoves, vandenį (arba pieną), jeigu reikia – įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
* Sudėkite nuluptus ir susmulkintus kiaušinius. Užberkite krapus.
* Patiekti su karštomis bulvėmis.