Siūlome paskaityti:
- Savaitės ikona. J. Statkevičius: tikrasis stilius susiformuoja tik po keturiasdešimties
- O. ir D. Lapinai: ką daryti, jei sunku atsisveikinti su buvusiuoju
- Horoskopas savaitei: likimas bus dosnus – nepražiopsokime progos
- Madinga itališka dieta - ne tik sulieknėsite, bet ir atjaunėsite
- Jis po mirties nepaliko manęs ketverius metus ir du mėnesius... Išgyvenau neapsakomą siaubą
2 porcijoms reikės:
4 nedidelių virtų bulvių;
2 virtų kiaušinių;
4 ridikėlių;
saujos žaliųjų žirnelių;
žiupsnelio šv.petražolių;
padažui: 4a.š. majonezo, 0,5 a.š. grūdėtųjų garstyčių, druskos, juodųjų pipirų.
Gaminame
1. Lėkštėje išdėliokite supjaustytas bulves, kiaušinius, ridikėlius. Užberkite žirnelius ir pjaustytas šviežias petražoles.
2. Sumaišykite padažui išvardintus ingridientus ir užpilkite ant salotų.
Skanaus!