Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Savaitės ikona. I. Stumbrienės atostogų garderobas: kiek maudymosi kostiumėlių ir suknelių ji turi?
- Sparčiai populiarėjanti šiaurietiška dieta - ir kilogramų nelieka, ir sveikata stiprėja
- Apie arabių ir lietuvių skirtumus - 21 m. Lietuvoje gyvenantis ginekologas iš Jordanijos
- O. Lapinas: kada skyrybos – geriausia išeitis?
- Varškės pyragas su pudingu ir žemės riešutais
Reikės
3 lakštų sluoksniuotos bemielės tešlos
6 šaukštų raudonųjų serbentų uogienės
6 gabalėlių brie sūrio
saujelės pinijos riešutų
saujelės kepinto mišinio (saulėgrąžų, moliūgų sėklų)
kiaušinio plakinio
kepimo popieriaus
Gaminimas
1. Visus lakštus padalinkite pusiau. (1 min)
2. Ant kiekvienos puselės dėkite po šaukštą uogienės (30 s)
3. Supjaustykite brie sūrį riekelėmis ir uždėkite ant uogienės. (1 min 30 s)
4. Visus pyragėlius suspauskite rankomis (stipriai) ir galus suspauskite šakute. (1 min 30 s)
5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
6. Sudėkite pyragėlius į skardą, kuri turi būti išklota kepimo popieriumi.
7. Ištpekite kiaušinio plakiniu ir berkite saulėgrąžų ir moliūgų sėklų.
8. Šaukite kepti. Kol apskrus. Man prireikė 10 min.
9. Galite aplieti kondensuotu pienu.