Firminis tinginio receptas

Mano firminis tinginio receptas, pagal jį tinginį darau jau nuo vaikystės.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kaip lytiniai hormonai lemia mūsų išvaizdą, sveikatą ir net charakterį
- Kokią įtaką žmogaus likimui daro jo vardas?
- Savaitės horoskopas: prasidėjusios jaunaties prognozės nuteikia optimistiškai
- Populiarioji Pietų paplūdimio dieta ir –7 kg
- Makaronų ir maltos mėsos apkepas

Reikės:

4 pakeliai sausainių (po ~155 g)
1 skardinė kondensuoto pieno (~400 g)
2-3 šaukštai kakavos
180 g sviesto

Gaminame

* Sausainius sulaužykite gabalėliais. Sviestą išlydykite. Ant sausainių berkite kakavą, supilkite kondensuotą pieną ir sviestą, viską gerai iškaišykite.

* Aš masę dėjau į 20 cm skersmens apvalią kepimo formą, ją prieš tai išklojau maistinę plėvele, masę sukrėčiau ir gerai suspaudžiau. Geriausia laikyti per naktį, kad gerai susistovėtų, nors manau pakaktų ir kelias valandas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis