Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- I. Žukienė: trys santuokos, trys skirtingos kaip juoda ir balta istorijos
- Patogiausi ir madingiausi šios vasaros batai: 6 tendencijos, 20 porų
- Noriu jaunesnio! Arba kodėl puma - kur kas geriau nei barakuda
- Eva Tombak: apie beždžionės protą, vardu multitaskinimas
- Bulvės šoninės „marškinėliuose“ su česnakiniu padažu
Super dalykas smaližių pusryčiams. Jei valgote kelias dienas iš eilės, o norite šiltos bananų duonos, galite supjaustyti riekelėmis ir kelias minutes pakepinti ant sausos keptuvės, vėliau valgyti vieną, arba užsipilti kokio nors sirupo.
Reikės:
2 puodelių miltų;
4 pernokusių bananų;
1 didelio kiaušinio;
1/2 puodelio rudojo cukraus;
2a.š. kepimo miltelių;
1/2 puodelio augalinio aliejaus;
1/4 puodelio kefyro;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
100 g šokolado gabaliukų;
žiupsnelio druskos.
Gaminame
* Bananus sutriname šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu. Įplakame druską, vanilę ir kefyrą. Suberiame miltus, šokolado lašelius ir kepimo miltelius, gerai išmaišome.
* Gautą tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepame apie valandą, kol į vidurį įsmeigtas pagaliukas, liks sausas.
Su meile, Gabrielė