- 81 m. Nina: neįtikėtini receptai, kaip išlikti jaunai visą gyvenimą
- Senstu ir gražėju. Ką patarią dietologė toms, kam per 40
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Sveikų ir žvilgančių plaukų paslaptis – natūralios plaukų kaukės
- Ką valgo J. Lopez, kad jai pavyksta išlaikyti tobulą figūrą
Reikės:
100 g krabų lazdelių
2 kietai virti kiaušiniai
15 vnt. juodųjų alyvuogių
100 g fermentinio sūrio
2 riekės baltos forminės duonos
pusė svogūno
krapų
Užpilui:
4-5 v.š. majonezo
2 v.š. citrinos sulčių
pipirų
1 skiltelės smulkinto česnako
Gaminame
* Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje arba orkaitėje.
* Griežinėliais supjaustome krabų lazdeles. Sūrį pjaustome plonais šiaudeliais arba sutarkuojame burokine trintuve. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome jas skiltelėmis.
* Beriame alyvuoges, skrebučius, smulkiai supjaustytą svogūną. Sumaišome su išmaišytais padažo ingredientais. Pabarstome krapais. Iškart patiekiame, kad kubeliai išliktų traškūs. Skanaus!