Blynai su aguonomis

Kai yra daugiau laiko, visuomet pasilepinu blyneliais. Tai su uogomis, tai su vaisias ar su varške, o šį kartą pamėginau dar vieną naują variantą – blynai su aguonomis.
Labai skanu su paprastu jogurtu ir šviežiomis uogomis, bet dar skaniau su klevų sirupu.

- Grožio dosjė. I. Gudelis: nors mano oda plona, naudoju jį beveik kasdien – oda atsigauna tiesiog akyse
- Vasaros tendencijos pagal italus: viskam pasiruošusi
- Niekada nepaleiskite moters, turinčios šias 12 savybių
- Senstu ir gražėju. Ką patarią dietologė toms, kam per 40
- Nekeptas braškių tortas

Ingredientai

Kiaušiniai - 2 vnt.
Baltas cukrus - 2 š.
Jogurtas - 150 ml
Miltai - 200 g
Aguonos - 3-4 š.
Aliejus - 3 š.

Priedai

Klevų sirupas - pasirinktinai
Uogos - pasirinktinai
Natūralus jogurtas - pasirinktinai

Kaip gaminti ?

* Suplaku kiaušinius ir cukrų. Įmaišau jogurtą.

* Miltus ir aguonas sumaišau kitame inde. Per du kartus suberiu ir tešlą ir vis pamaišydama.

* Kai tešla graži, vientisa ir be gumbelių - supilu aliejų ir išmaišau. (Tiesa, galima kepti ir ant aliejaus - kaip jums labiau patinka. Tuomet aliejų pilkite ne į tešlą, bet į keptuvę).

* Kai blynai iškepę, užpilu šiek tiek klevų sirupo arba patiekiu su netūraliu jogurtu bei uogomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis