- Grožio dosjė. I. Gudelis: nors mano oda plona, naudoju jį beveik kasdien – oda atsigauna tiesiog akyse
- Vasaros tendencijos pagal italus: viskam pasiruošusi
- Niekada nepaleiskite moters, turinčios šias 12 savybių
- Senstu ir gražėju. Ką patarią dietologė toms, kam per 40
- Nekeptas braškių tortas
Ingredientai
Kiaušiniai - 2 vnt.
Baltas cukrus - 2 š.
Jogurtas - 150 ml
Miltai - 200 g
Aguonos - 3-4 š.
Aliejus - 3 š.
Priedai
Klevų sirupas - pasirinktinai
Uogos - pasirinktinai
Natūralus jogurtas - pasirinktinai
Kaip gaminti ?
* Suplaku kiaušinius ir cukrų. Įmaišau jogurtą.
* Miltus ir aguonas sumaišau kitame inde. Per du kartus suberiu ir tešlą ir vis pamaišydama.
* Kai tešla graži, vientisa ir be gumbelių - supilu aliejų ir išmaišau. (Tiesa, galima kepti ir ant aliejaus - kaip jums labiau patinka. Tuomet aliejų pilkite ne į tešlą, bet į keptuvę).
* Kai blynai iškepę, užpilu šiek tiek klevų sirupo arba patiekiu su netūraliu jogurtu bei uogomis.