Vištienos kukuliai su sūriu ir špinatais

Prie vištienos kukulių galite patiekti mėgstamą padažą - bešamelio, grietinėlės su pievagrybiais, pomidorų ir pan. Žinoma, skanūs jie ir vien su sultingomis salotomis - rinktis Jums.

- Arbūzų dieta: 5-7 kilogramai per 5 dienas
- Grožio dosjė. I. Gudelis: nors mano oda plona, naudoju jį beveik kasdien – oda atsigauna tiesiog akyse
- V. Baublienė: apie emigrantus, Šventąją ir Chanel
- Savaitės ikona. O. Pikul-Jasaitienė: nėščiųjų drabužių pasirinkimas Lietuvoje labai menkas
- „Kelly Family“ - mįslėmis apaugusi kelių kartų istorija. Kaip jie atrodo šiandien?
- Naujoviškas agurkų konservavimo būdas

Reikės:

700 g vištienos faršo;
150 g fetos sūrio;
100 g špinatų;
1 a.š. džiovintų čiobrelių;
1 a.š. džiovintų raudonėlių;
1 kiaušinio;
saujelės maltų džiūvėsėlių;
druskos, juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Į vištienos faršą sudėkite į mažus gabalėlius sutrupintą fetos sūrį, pjaustytus špinatus, suberkite prieskonius, džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, bet ne per daugiausiai (nes fetos sūris pakankamai sūrus) ir šviežiai maltų pipirų. Viską gerai išminkykite, formuokite kukuliukus ir sudėkite juos į kepimo skardą ištiestą sviestiniu popieriumi.

* Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Jei norite, galite juos kepti ir keptuvėje.

* Patiekite su mėgstamu garnyru.

* Skanaus!

Patarimas: šaldiklyje turėkite užšaldytų šviežių špinatų. Juos labai patogu dėti į įvairius patiekalus, tereikia tik rankomis pasmulkinti ir suberti į ruošiamą patiekalą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis