- Savaitės ikona. D. Bosas: būkime atviri – Lietuvoje nėra daug renginių, į kuriuos galėtum eiti pasipuošusi suknele už 100 000
- V. Baublienė: Apie drauges. Geras ir geriausias
- Atrodo baisiai, bet tai geriausias būdas apsisaugoti nuo saulės
- Apsauga nuo odos vėžio – Jūsų lėkštėje
- Kitokia braškių uogienė
Reikės:
180 g sviesto
4 kiaušinių
140 g cukraus
200 g kvietinių miltų
10 g kepimo miltelių
400 g vyšnių
10 g cukraus pudros
Kaip gaminti:
* Atšildytą sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti po vieną kiaušinį. Įberti truputį miltų, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius. Išplakti mikseriu. Supilti likusius miltus, darkart išmaišyti iki vientisos masės.
* Jei pyragui imsite šviežias vyšnias, nuplaukite ir palikite nuvarvėti. O dar geriau – išpilkite ant popierinio rankšluosčio. Jei naudosite šaldytas vyšnias, jų atšildyti nereikia. Tik rinkdami šaldytas uogas pyragui, imkite ne pačias didžiausias – šios kepdamos išleis daugiau sulčių, tad pyragas gali prastai iškepti.
* Pasirinktą kepimo formą išteptii sviestu, išpilti į ją tešlą, uždėti ant viršaus uogas. * Kepti ant lėtos ugnies 50-60 minučių. Po 35 min kepimo tikrintiite pyragą kas 5 min – mediniu pagaliuku bedant pyrago viduryje.
* Iškeptą pyragą apibarstyti cukraus pudra.