Sausas agurkų raugimo būdas - valgysite jau po 3 val.

Būna, kad šviežiai raugintų agurkėlių užsimanote šiandien. Bet vakar anei užvakar jų neparaugėte... Išeitis yra!

Sausas agurkų raugimo būdas – kai raugiama be vandens, t.y., maišelyje.


Išbandžiusieji sako, kad tokiu būdu raugti agurkėliai patys skaniausi - jie neprisigeria vandens, būna žali ir traškūs. Itin patogu šitaip raugti agurkėlius susiruošus į gamtą.


Reikės:


1 kg agurkų,

1 v. š. druskos,

1 šaukštelis cukraus,

2-3 susmulkintos česnako skiltelės,

smulkiai pjaustytų krapų.



Silpnai rauginti agurkai
Silpnai rauginti agurkai
Shutterstock nuotr.



Gaminame


Viską sudėkite į maišelį, sukratykite ir dėkite į šaldytuvą. Po kelių valandų jau galite ragauti. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis