Salotoms reikės:
6 puodelių smulkiais žiedynais kapotų brokolių,
1 puodelio smulkinto raudonojo svogūno,
1 puodelio razinų (razinas galima pamirkyti, jeigu norima sultingesnio skonio),
1 puodelio saulėgrąžų arba mėgiamų riešutų.
Padažui:
1 puodukas mažiausiai 2 valandas mirkytų anakardžių riešutų,
1/4 puodelio šviežių citrinos sulčių,
2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 valgomi šaukštai "raw" obuolių sidro acto,
3/4 puodelio vandens,
2 valgomi šaukštai kapotų askaloninių česnakų arba raudono svogūno,
1 skiltelė česnako,
2 valgomi šaukštai agavų sirupo,
1/2 valgomo šaukšto garstyčių (piurė, negrūdėtų),
1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos.
* Visus padažo ingredientus dedame į blenderį ir malame iki vientisos, piurė konsistencijos.
* Į didelį dubenį dedame salotų ingredientus, gerai išmaišome. Supilame padažą ir dar kartelį švelniai permaišome, kad padažas pasiskirstytų. Kiek gaminu šias salotas, visada papildau savu ingredientu - bandžiau su šviežiu ožkų sūriu, kitą kartą su citrusiniais vaisiais (apelsinas, greipfrutas). Čia yra "bazinis" receptas, o įvairios variacijos - Jūsų.