Cukinijų blyneliai su morkomis

Daržovių mėgėjams patiks šie blyneliai, be to, juos galima patiekti kaip garnyrą prie antrojo patiekalo.

Reikės:

1 cukinijos (350 g);
1 vidutinio dydžio morkos;
1 kiaušinio;
3 v.š. miltų;
žiupsnelio šviežių pjaustytų krapų;
druskos, maltų juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, užberkite šiek tiek druskos, permaišykite ir palikite pastovėti apie 30 min. Tuomet stipriai nuspauskite susidariusį skystį.

* Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite cukinijas, burokine tarka sutarkuotą morką, miltus, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.

* Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis