Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu

Receptas, kurį rasite turbūt kiekviename receptų tinklaraštyje, bet aš populiarius receptus dažniausiai išbandau paskutinė. Kitą kartą į vidų įdėčiau tarkuoto obuolio.

2 skardoms sausainukų

Reikės

200 g minkšto sviesto
250 g varškės
1 a.š. kepimo miltelių
200-250 g miltų
cukraus, sumaišyto su cinamonu

Gaminame

* Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame miltus ir kepimo miltelius (miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų). Užminkome tešlą. Dedame 1 val. į šaldytuvą.

* Iškočiojame kuo plonesnį lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus, abi puses spustelim į cinamoninį cukrų ir sulankstome du kartus per pusę. Sausainuką dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti.

* Kepame 180°C orkaitėje apie 20 min., arba kol gražiai paruduoja. Atvėsiname. Skanių sausainių!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis