Varškės spurgos su spanguolėmis

Traškios spurgos, su malonia rūgštele.

~30 nedidelių varškės spurgų reikės:

400 g riebios varškės
~200 g miltų
50 g cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
2 kiaušinių
1 a.š. vanilinio cukraus
30 šviežių spanguolių
aliejaus kepimui
cukraus pudros apibarstyti

ill-make-you-apple-pie.blogspot.com nuotr.

Gaminame

1. Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Į varškės masę suberkite miltus, užminkykite kietą tešlą.

2. Rankas suvilgykite vandeniu, imkite tešlos gabalėlį, į jį dėkite po 1-2 spanguoles ir taip formuokite rutuliukus.

3. Spurgas kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Iškepusias apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis