Pyragas su bananais

Itin retai kyla ranka „terliotis“ su saldžia tešla. Taigi šį pyragą kepiau vien dėl to, kad reikėjo sunaudoti bananus.

Naudojau:

3 gerai sunokusius bananus;
2 kiaušinius;
0,5 stiklinės cukraus;
apie pusę stiklinės pieno (nes grietinės neturėjau);
1 šaukštelį kepimo miltelių;
250 g miltų;
1 šaukštą kakavos miltelių.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Kiaušinius išsukau su cukrumi, supyliau pieną, įmaišiau miltus su kepimo milteliais.

* Į atskirą dubenėlį atsidėjau kelis šaukštus tešlos ir sumaišiau su kakava. Šakute sutraiškiau bananus ir sudėjau į baltąją tešlą. Skardą patepiau sviestu ir supylus bananų tešlą, ant viršaus dėjau kakavinę masę. Lengvais judesiais permaišome, kad gražiai pasiskirstytų ir susidraugautų abi masės.

* Pašauname į orkaitę ir kepame, kol įsmeigus pagaliuką jis bus švarus. Kavos ar arbatos puodelis - būtinas...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis