Naudojau:
3 gerai sunokusius bananus;
2 kiaušinius;
0,5 stiklinės cukraus;
apie pusę stiklinės pieno (nes grietinės neturėjau);
1 šaukštelį kepimo miltelių;
250 g miltų;
1 šaukštą kakavos miltelių.
Gaminame
* Kiaušinius išsukau su cukrumi, supyliau pieną, įmaišiau miltus su kepimo milteliais.
* Į atskirą dubenėlį atsidėjau kelis šaukštus tešlos ir sumaišiau su kakava. Šakute sutraiškiau bananus ir sudėjau į baltąją tešlą. Skardą patepiau sviestu ir supylus bananų tešlą, ant viršaus dėjau kakavinę masę. Lengvais judesiais permaišome, kad gražiai pasiskirstytų ir susidraugautų abi masės.
* Pašauname į orkaitę ir kepame, kol įsmeigus pagaliuką jis bus švarus. Kavos ar arbatos puodelis - būtinas...