Trukmė: apie 60 min.
Porcijos: 4
Reikia:
• 250 g tortellini koldūnų
• 4 šaukštų pomidorų tyrės
• poros saujų šviežių špinatų lapų
• 1-2 burbuliukų mozzarellos
• šviežiai sutarkuoto parmezano
• druskos ir pipirų
• alyvų aliejaus
Gaminame
1. Naudojant šaldytus koldūnus, atitirpinti juos kambario temperatūroje. Sudėti į specialų apkepų indą (kurį galima dėti į karštą orkaitę), pašlakstytą aliejumi, ant viršaus dar pašlakstyti truputį aliejaus. Kepti apie 35-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Kol koldūnai vos apskrus.
2. Išimti indą, užpilti pomidorų padažo, sudėti nuplautus špinatų lapus. Pabarstyti druska ir pipirais, uždėti suplėšyto mozzarella sūrio, tarkuoto parmezano, pašauti atgal į karštą orkaitę ir pakepinti dar apie 15 minučių.