Mums reikės:
300 g žuvies sriubos rinkinys;
1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
1 puodelis pjaustytų svogūnų;
1/4 puodelio kapoto saliero;
1 kubeliais pjaustyta bulvė;
3 puodeliai vandens;
1/2 puodelio ryžių;
1 lauro lapas;
3/4 arbatinio šaukštelio druskos;
400 g pjaustytų pomidorų, nenusausintų;
1/4 puodelio maltų šviežių petražolių.
Gaminame:
* Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje, sudėkite pjaustytus svogūnus, salierus. Kepkite viską pamaišydami, kol ingredientai suminkštės.
* Dideliame dubenyje užvirinkite vandenį, sudėkite į jį visus likusius ingredientus, išskyrus žuvį ir petražoles. Pavirkite apie 10 min.
* Po 10 min į verdantį mišinį sudėkite žuvį.
* Virkite viską, kol išvirs žuvis. Tai užtruks iki 20 min. Skytis neturi itin intensyviai kunkuliuoti.
* Galiausiai sudėkite petražoles.
* Labai tinka sužiedėjusios duonos rieke pagardinti - išvirus galima pašalinti. Pagardins puikiai.
* Viską dar kartelį permaišykite ir ragaukite.