20-22 cm. apvaliai formai
Pagrindui:
100 g minkšto sviesto
50 g cukraus
150 g miltų
1 kiaušinio trynys
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600 g varškės
100 g cukraus
3 kiaušiniai
1 a.š. vanilinio cukraus
5 v.š. kokoso drožlių Arimex
Kokosinei plutelei:
80 g šalto sviesto
50 g cukraus
100 g kokoso drožlių Arimex
* Pagrindas. Sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą. Susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 min. į šaldytuvą.
* Įdaras. Išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.
* Kokosinė plutelė. Sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
* Surinkimas. Tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius. Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. viršų uždengę folija, vėliau dar 10 min. be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda. Pyragą visiškai atvėsiname.