Česnakinė morkų užtepėlė

Viena iš skaniausių užtepėlių, tinkanti tiek aptepti keptą duoną, tiek skrudintą batoną. Lengva ir labai skani, o ir produktai paprasti, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje! Atsargiai, bevalgant saikas kažkur dingsta!

Reikės:

3 vidutinių virtų morkų;
80 g fermentinio sūrio;
~3 v.š. majonezo;
3 v.š. krapų;
pagal skonį pipirų, druskos;
česnako;
batono arba keptos duonos.

sokiaivirtuveje.lt

Gaminame

* Burokine tarka sutarkuojame virtas morkas ir sūrį.

sokiaivirtuveje.lt

* Dedame majonezą, įspaudžiame česnakus, suberiame prieskonius, krapus, viską gerai išmaišome. Skanaus!

sokiaivirtuveje.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis