Dideliam tortui reikės:
2 kepalų duonos;
majonezo;
fermentinio sūrio;
pagal skonį česnako.
Padažui:
pomidorų padažo;
majonezo;
pagal skonį česnako , krapų.
Eiga:
* Duoną supjaustome juostelėmis (iš pradžių paimkite lėkštę, į kurią norėsite dėti duoną, į jos vidurį įdėkite nedidelį dubenėlį, kuriame bus padažas, ir taip pamatuokite, kokio ilgio juostelių Jums reikės.).
* Sūrį sutarkuojame smulkia tarka. Iškepus duonai šiek tiek palaukiame, kol atvės, ir tuomet įtriname česnaku.
* Paimame duonos juosteles ir iki pusės aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir dedame į lėkštę. O padažas pats paprasčiausias-česnakinis.
* Vienodais kiekiais sumaišome majonezą ir pomidorų padažą, pagal skonį įspaudžiame česnako. Papuošimas priklauso nuo jūsų fantazijos, aš naudojau krapus, alyvuogę ir pomidorą.
* Galima pagaminti ir mažą tortą,tuomet reikės tik vieno kepalo duonos, skanaus!