Lietiniai su krabų lazdelių įdaru

Lietiniai yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų. Ir jie niekada neatsibosta, nes skonių pasirinkimas yra labai platus, o ir įdaras priklauso nuo fantazijos. Nuo saldumo iki pikantiškumo, nuo aštrumo iki švelnumo. Skonių gama beribė.

Na, o šiandien noriu pasidalinti krabų lazdelių įdaru. Lengva ir skanu! O kokie jūsų mėgstamiausi įdarai lietiniams blynams?

Lietiniams:

1 st. (+2-4 v.š. miltų);
2 st. vandens;
2 kiaušinių;
žiūpsnelio druskos;
3 v.š. aliejaus.

sokiaivirtuveje.lt

Įdarui:

8 krabų lazdelių;
1 pomidoro;
2 virtų kiaušinių;
kelios saujos fermentinio sūrio;
majonezo.

sokiaivirtuveje.lt

Eiga

* Lietiniai. Į dubenį suberiame miltus, druską, pilame vandenį, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Įpilame 3 v.š. aliejaus ir lengvai permaišome. Lietinių blynų masę paliekame 20 minučių pastovėti ir galų gale kepame lietinius ant lašelio aliejaus.

* Įdaras. Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles, pomidorus bei kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome. Jei norite, galite pagardinti saujele krapų.

sokiaivirtuveje.lt

* Galiausiai įdarą dedame ant lietinio blyno, maždaug po kupiną 1 v.š., susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis