Reikės:
250 g cukraus;
50 g lazdyno riešutų;
50 g sezamo sėklų;
20 g aguonų;
40 g saulėgrąžų;
30 g moliūgų sėklų;
30 g džiovintų mangų.
Gaminame
* Į keptuvę supilkite cukrų ir paskirstykite tolygiai ant dugno. Ant silpnos ugnies kaitinkite tol, kol cukrus pradės lydytis ir pradėkite maišyti tik tada, kai didžioji dalis cukraus bus ištirpusi. Būkite atidūs, nes cukrus labai greitai pradeda svilti.
* Todėl išsilydžius cukrui, nukelkite nuo ugnies, suberkite riešutus, sėklas, smulkintus mango ir greitai viską išmaišykite. Masę dėkite ant kepimo popieriaus, šiek tiek paskirtykite ir ant viršaus vėl uždėkite kepimo popierių. Pakočiokite su kočėlu iki norimo storio ir kol dar visiškai neatvėso supjaustykite ar išspauskite norimos formos.
* Laikykite vėsioje sausoje vietoje.
Skanaus!