2 porcijoms:
150 g perlinių kruopų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
1 skiltelės česnako;
240 g konservuotų arba virtų baltųjų pupelių;
20 g goji uogų;
25 g kedrinių pinijų riešutų;
saujos šviežių špinatų;
0,5 a.š. maltos ciberžolės;
0,5 a.š. malto kumino;
0,5 a.š. malto kario;
0,5 a.š. kajeno pipirų;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Perlines kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje.
* Goji uogas pamerkite į šaltą vandenį ir mirkykite apie 20 min.
* Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą papriką ir kepkite keletą minučių, kol suminkštės. Tuomet dėkite smulkiai supjaustytą česnako skiltelę, pakepkite 30 sekundžių, suberkite perlines kruopas, pupeles, goji uogas, kedrinių pinijų riešutus, ciberžolę, kuminą, karį, kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir dar pakepkite keletą minučių.
* Išjunkite ugnį, sudėkite špinatus ir išmaišykite.
Skanaus!