Reikės:
vištienos krūtinėlės;
pakelio sluoksniuotos bemielės tešlos;
2 šaukštų pomidorų padažo;
1 svogūno;
1 didelės paprikos;
3 vidutinio dydžio morkų;
1 stiklinės pieno;
1 v.š sviesto;
1 v.š miltų;
mėgstamų prieskonių;
krapų.
Produktų kiekį galite koreguoti atsižvelgdami į savo kepimo indo dydį.
Eiga:
* Mažais kubeliais supjaustome vištienos krutinėlę , išprieskoniuojame ir kepame. Kepimui artėjant į pabaigą dedame šaukštą pomidorų padažo išmaišome ir dar šiek tiek pakepame. Supjaustome svogūną. papriką, ir morkas (galite šias daržoves pakeisti kitomis, Jums labiau patinkančiomis).
* Daržoves troškiname keptuvėje iki kol suminkštėja. Suminkštėjus į keptuvę dedame iškeptą vištieną,krapus, prieskonių,šauktą pomidorų padažo ir įpilame stiklinę pieno ir dar kelias minutes troškiname. Dubenėlyje ištirpiname sviestą ir sumaišome su miltais, pilame į keptuvę, viską gerai išmaišome ir kelias minutes troškiname.
* Imame tešlos lakštus, šiek tiek pakočiojame ir išklojame skardos dugną, bei šonus, suberiame keptuvės turinį. Iš likusios tešlos galima padaryti juosteles ir apdėti. Kepame 180 laipsnių temperatūroje,apie 20 minučių, skanaus!