Tiesiog burnoje tirpstančios varškės spurgytės

Turbūt pačios skaniausios, kokias teko ragauti.

Reikės

500 gramų varškės;
2 kiaušinių ir dar 2 trynių;
6 v. šaukštų cukraus;
2 a. šaukštelių vanilinio cukraus;
2 a. šaukštelių kepimo miltelių;
apie 260-270 gramų miltų;
aliejaus kepimui;
cukraus pudros pabarstymui.

Gaminame

Į dubenį sudėkite varškę, cukrų, vanilinį cukrų bei kiaušinus su tryniais, viską gerai išmaišykite. Į išmaišytą tešlą supilkite kepimo miltelius bei persijotus miltus. Miltus pilkite po truputį (ne visus) iki norimo tirštumo tešlos. Gerai išmaišykite.

Formuokite spurgytes ir kepkite aliejuje, kol gražiai paruduos. Iškeptas dėkite ant popierinio rankšluosčio, o kai nudžius, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis