Krabų lazdelės tešloje

Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais.

Reikės:

300 g krabų lazdelių;
3 kiaušinių;
3 v.š. majonezo;
100 g miltų;
1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
žiupsnelio šviežių krapų;
druskos;

padažui:

4 v.š. majonezo;
1 v.š. grietinės;
1 išspaustos skiltelės česnako.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krabus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.

* Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekite su padažu.

Skanaus.

P.S. neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos blynelius iškepkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis