Kimštos šviežios bulvės

Receptas – 1937 metų. Beveik šimtmečio senumo receptai ir šiandien gali stebinti.

4 porcijos

Reikės:

8 didelių bulvių
400 g maltos mėsos
200 g virtų grybų
2 kiaušinių
50 g sviesto
1 svogūno
druskos, pipirų

Gaminame

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su sviestu. Bulves nuskuskite, išgremžkite vidų. Mėsą sumaišykite su grybais, kiaušiniais, svogūnais, druska ir pipirais. Įdaro pridėkite į bulves, apliekite nuo svogūnų keptuvėje likusiu sviestu ir kepkite orkaitėje maždaug 1 val. Patiekite su mėgstamomis salotomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis