Trinta moliūgų sriuba

Švelnaus skonio, be galo kvapni ir skani sriuba.

6 puodeliai sultinio
5 puodeliai moliūgo pjaustyto kubeliais
1 a.š kapotų šviežių petražolių
1 skiltelė smulkinto česnako
1 puodelis pjaustytų svogūnų
1/2 a.š kapotų šviežių čiobrelių
1/2 puodelio grietinėlės
1,5 a.š. druskos
1/4 a.š maltų juodųjų pipirų

Gaminame:

* Įkatinkikite 6 puodelius vandens su 3-4 kubeliais sultinio.

* Užvirus sultiniui įberkite druskos, sudėkite moliūgo gabalėlius, svogūnus, čiobrelį, česnaką ir pipirus.

* Sumažinkite ugnį ir atidengtą troškinkite apie 30 minučių.

* Sriubai suvirus šiek tiek ją atvėsinkite ir sutrinkite plakikliu iki vientisos masės

* Troškinkite dar 10 minučių.

* Pabaigoje nuimkite nuo ugnies, įpilkite grietinėlę ir viską gerai permaišykite

* Patiekdami supilkite į sriubos dubenėlį ir pabarstykite šviežiomis petražolėmis.

* Skanaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis