Reikės
3 stiklinės miltų
2 šaukštai aliejaus
125 ml vandens
žiupsnelio druskos
Įdarui:
Mėsos:
500 g maltos mėsos
pusė svogūno
1 kiaušinis
druska,pipirai
Varškės:
200 g varškės
kiaušinio trynio
žiupsnelio druskos
Gaminame
* Į puodą įberti stiklinę miltų, išplakti kiaušinius su druska ir aliejumi ir supilti karštą vandeni, pilant greitai maišyti, kad nesutrauktų kiaušiniu, masę pilti į miltus, statyti ant ugnies ir maišant leisti tešlai užkaisti. Nuimti nuo ugnies ir supilti likusias 2 stiklines miltų, užminkyti tešlą, dėti ją į dubenį, uždengti rankšluostuku ir leisti jai pailsėti apie 30 min.
* Sumaišyti įdarą, kočioti tešlą ir formuoti koldūnus. Virti nuo užvirimo 6 min.
* Gaunasi apie 60 koldūnų. Nei vienas neišsileido.
Skanaus!!