Žuvies pyragėliai

Gamindami užtruksite iki 50 minučių, po porą pyragėlių pasidalinsite keturiese.

Reikės:

500 g virtų bulvių arba bulvių košės;
225 g rūkytos skumbrės filės, be odos ir susmulkintos;
1 šaukštas krienų;
1 šaukštas petražolių, smulkintų;
1 citrinos tarkuota žievelė;
1 kiaušinio trynys;
šviežiai malti pipirai.

Apvoliojimui:

1 kiaušinis ir likęs baltymas;
200 g džiuvesėlių;
šviežiai malti pipirai.

Gaminame:

* Bulvių košę, skumbrę, krienus, citrinos žieveles, petražoles, kiaušinio trynį, pipirus gerai sumaišykite dubenyje. Ir padalinti į 8 dalis.

* Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, o kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi.

* Išplakame kiaušinius ir kitame dubenyje supilame džiuvesėlius sumaišytus su pipirais.

* Formuojame pyragėlius, pamirkome kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuse.

* Sudedame ant kepimo skardos ir kepame orkaitėje ~ 15-20 min. arba kol iškeps.

* Labai skanu tik su žaliosiomis salotomis.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis