Keptos bulvės, įdarytos varške

Senai pamirštas patiekaliukas, kai su įdarais gali improvizuoti, kaip tik širdis geidžia arba ką sufleruoja šaldytuvo turinys.

Reikės:

8 didelių bulvių;
300 g varškės;
100 g grietinės;
1 pomidoro;
1 a.š. garstyčių;
žiupsnelio svogūnų laiškų;
druskos, juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.

Kaip gaminti

1. Kruopščiai nuplaukite bulves. Sudėkite į puodą ir virkite apie 15-20 min.

2. Perpjaukite bulves išilgai ir išskopkite minkštimą. Žinoma, šiek tiek jo palikdami.

3. Įdarui varškę išmaišykite su garstyčiomis ir grietine. Sudėkite smulkiai supjaustytą pomidorą be žievelės, svogūnų laiškus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir vėl gerai išmaišykite.

4. Į bulvių puseles dėkite įdarą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40min.
Skanaus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis