Reikės:
1 kg vištienos kumpelių (6 vnt.);
100 g kambario temperatūros sviesto;
2 a.š. Kotanyi Azijos prieskonių (česnakas, kalendra, kalendros lapai, paprika, citrinžolė, imbieras, vaistinė ožragė, ciberžolė, kmynai);
druskos, juodųjų maltų pipirų.
Gaminame
* Kambario temperatūros sviestą gerai sumaišykite su Azijos prieskoniais, žiupsneliu druskos ir juodaisiais maltais pipirais. Sviesto mišinį padalinkite į 6 gabalėlius.
* Vištienos kumpelius nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu.
* Po kumpelio oda pakiškite sviesto gabalėlį ir atsargiai paskirstykite. Palikite pastovėti 15-20 min.
Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Nepamirškite kepant, vieną ar du kartus aplaistyti ištirpusiu sviestu.
* Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus!