Biskvitui reikės:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Trynius išplakti su cukrumi, sudėti miltus. Atskirai iki standžių putų išplakti baltymus ir sudėti į miltų masę. Atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi ir sukrėtus tešlą išlyginti. Kepti 10-15 min. 200 laipsnių orkaitėje. Ištraukus išversti ant cukraus pudra pabarstyto rankšluoščio, suvynioti į volelį ir palaukti kol atvės.
200 g maskarponės sūrio
200 g grietinėlės
citrinos sulčių,ir tarkuota žievelė
100 g cukraus pudros (dėjau apie 60-70 g)
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, įmaišyti mascarpone sūrį, įtarkuoti citrinos žievelę ir įspausti sultys. Sutepti kremu išvyniotą biskvitą. Tada vėl suvynioti ir padėti bent 2 val. į šaldytuvą.
Skanaus!