Avižinių dribsnių blyneliai su bananais

Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs.

7 blyneliams:

60 g avižinių dribsnių;
4 kiaušinių;
2 bananų;
2 v.š. aliejaus ar sviesto (naudojau ghee sviestą);
0,5 a.š. kepimo miltelių;
mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo.

Gaminame

* Avižinius dribsnius blenderyje sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.

* Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite.

* Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v.š. masės).

* Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.

Skanaus!

P.S. galite blyneliams skirtus visus ingridientus sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis