Reikės:
500 g vištienos krūtinėlių (naudojau šlaunelių mėsą);
300 g žiedinių kopūstų;
1 raudonosios paprikos;
70 g fermentinio sūrio;
2 kiaušinių;
3 v.š. grietinės;
2 v.š. miltų;
2 v.š. bulvių krakmolo;
geros saujos pjaustytų svogūnų laiškų ir petražolių;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais iš sumeskite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 5 min., tuomet sudėkite į kiaurasamtį, perpilkite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
* Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą vištieną, papriką, susmulkintą žiedinį kopūstą, tarkuotą fermentinį sūrį, grietinę, miltus, krakmolą, berkite žalumynus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
* Kepkite kepsnelius įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 3-4 min., kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
* Iškepusius kepsnelius sudėkite į indą su dangčiu ir leiskite pastovėti apie 5 min.
Skanaus!