Soti ir skani sūrio sriuba su vištiena

Labai švelnaus skonio sriuba. Kadangi ji pakankamai tiršta, tad yra labai soti.

Reikės:

1,5 litro vandens,
200 g vištienos filė,
80 g ryžių,
1 didesnė morka,
2 bulvės,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
0,5 a.š. kario,
300 gr. lydyto sūrio,
druskos,
pipirų,
šviežių krapų.

Kaip gaminti

* Į vandenį beriam druskos, pipirų ir verdam vištienos filė apie 20 min. Išimame ir supjaustome mažais gabaliukais. Į mėsos sultinį suberiame ryžius, paverdame apie 5 min., tuomet sudedame kubeliais pjaustytas bulves, burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną.

* Verdame, kol bulvės ima minkštėti. Tada sudedame supjaustytą mėsą, susmulkintą česnaką ir suberiame karį. Paverdame apie 10 min. Nukeliame puodą nuo ugnies, sudedame sūrį, maišome, kol išsilydo. Įberiame krapų. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis