Reikės:
1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;
1 kg raugintų kopūstų;
smulkinto česnako pagal skonį;
smulkinto svogūno pagal skonį;
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminame:
* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.
* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.
* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.
* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.
* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.
* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.
* Skanaus!