Reikės:
250 g jautienos faršo,
1 svogūno,
4 svogūnų laiškų,
2,5 l mėsos sultinio,
250 g pievagrybių,
pusės nedidelės saliero šaknies,
5 bulvių,
1 morkos,
200 g lydyto sūrio,
2 šaukštų susmulkintų šviežių krapų,
1 šakelės šviežių bazilikų,
1 šaukšto aliejaus,
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminame
* Nuplautus grybus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir bulves - kubeliais, saliero šaknį ir morką - šiaudeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Puode 5 minutes pakepinkite faršą. Sudėkite pievagrybius, dar pakepkite 3 minutes. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kaitinkite 5 minutes.
* Tada supilkite sultinį, užvirkite, sudėkite bulves ir virkite 10 minučių po truputį dėdami sūrį. Pagardinkite pipirais ir druska. Apibarstykite smulkintais krapais ir patiekite.