Kitokios kopūstų salotos: vienas ingredientas keičia visą skonį

Be galo skanios šaltos ir idealiai tinkančios prie mėsos patiekalų. Išbandom!

4-6 porcijoms:


1 mažo arba 0,5 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto;

3 morkų;

žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;

50 g kedrinių pinijų;

3 v.š. majonezo;

1,5 a.š. pesto padažo;

druskos, maltų juodųjų pipirų.


Asmeninio albumo nuotr.


Gaminame


* Į didelį dubenį sudėkite plonai pjaustytą kopūstą, burokine tarka sutarkuotas morkas, petražoles, kedrines pinijas, majonezą, pesto padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.


* Patiekite prie mėgstamo kepsnio.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis