Aštrioji pupelių mišrainė

Sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie paukštienos patiekalų.

2-4 porcijoms reikės:

240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
240 g konservuotų avinžirnių;
0,5 raudonos saldžiosios paprikos;
6 ridikėlių;
žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
druskos;

padažui:

1 a.š. malto kumino;
1 v.š. pomidorų padažo;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
1 v.š. baltojo vyno acto;
1 sugrūstos česnako skiltelės;
0,5 a.š. aitriųjų paprikų padažo.

Asmeninio albumo nuotr.

Į dubenį suberkite šaltu vandeniu perplautas ir nusunktas konservuotas daržoves, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais ridikėlius, suberkite petražoles, užpilkite paruoštu padažu, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis