2-4 porcijoms reikės:
240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
240 g konservuotų avinžirnių;
0,5 raudonos saldžiosios paprikos;
6 ridikėlių;
žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
druskos;
padažui:
1 a.š. malto kumino;
1 v.š. pomidorų padažo;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
1 v.š. baltojo vyno acto;
1 sugrūstos česnako skiltelės;
0,5 a.š. aitriųjų paprikų padažo.
Į dubenį suberkite šaltu vandeniu perplautas ir nusunktas konservuotas daržoves, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais ridikėlius, suberkite petražoles, užpilkite paruoštu padažu, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!