Persikų desertas su maskarponės kremu

Vasariškas desertas ant jūsų stalo.

2 porcijoms reikės:

50 ml grietinėlės (35 proc. riebumo)
150 g maskarponės sūrio
3 persikų (gali būti ir konservuoti)
3 šaukštų miltelinio cukraus
1 šaukšto citrinų sulčių

Gaminame

* Grietinėlę išplakti elektriniu plaktuvu iki standumo. Įmaišyti maskarponės sūrio ir miltelinio cukraus, pastatyti į šaldytuvą, kad atvėstų.

* Persikus nulupti, išimti kauliukus, supjaustyti skiltelėmis, aplieti citrinų sultimis ir sutrinti elektriniu plaktuvu. Pagamintą kremą dėti į stiklinius indelius ar taures, ant viršaus uždėti sluoksnį persikų.

Daugiau vasariškų receptų rasite knygoje „Uogos ir vaisiai“ www.virtuvesknyga.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis