Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis ir antiena

Jei tik mėgstate troškinius, tuomet ir šis patiekalas neabejotinai Jums patiks. Tereikia viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę.

4 porcijoms:

340 g šviežių ančių kulšelių mėsos;
200 g perlinių kruopų;
1 pomidoro;
300 g šviežių bulvyčių;
3 morkų;
1 čili paprikos (nebūtinai);
3-4 marinuotų agurkėlių;
~ 1 l vištienos sultinio (arba 1l vandens ir 2 kubelių vištienos sultinio).

Asmeninio albumo nuotr.

Kaip gaminti

* Į kepimo indą dėkite antieną, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais - nuskustas morkas, smulkiais kubeliais - čili papriką, gabalėliais - marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).

* Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis