4 porcijoms:
340 g šviežių ančių kulšelių mėsos;
200 g perlinių kruopų;
1 pomidoro;
300 g šviežių bulvyčių;
3 morkų;
1 čili paprikos (nebūtinai);
3-4 marinuotų agurkėlių;
~ 1 l vištienos sultinio (arba 1l vandens ir 2 kubelių vištienos sultinio).
Kaip gaminti
* Į kepimo indą dėkite antieną, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais - nuskustas morkas, smulkiais kubeliais - čili papriką, gabalėliais - marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).
* Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.
Skanaus!