Ingredientai:
Vištienos filė (dar skaniau vidinė, mažoji filė) – 2 vnt.;
Rūkytos šoninės juostelės – 8-10 (priklauso į kiek dalių pjaustome vištienos filė);
Saulėje džiovinti ir aliejuje marinuoti pomidorai - 3 vnt.;
Česnakas – 1 skiltelė;
Druska, malti juodieji pipirai;
Alyvuogių aliejus.
Gaminame
* Vištienos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome į 4 ar 5 dalis (1 filė), paskaniname druska, pipirais, užspaudžiame česnako, dedame smulkintuvu susmulkintus pomidorus, truputį pamaišome, paminkome ir paliekame valandai pasimarinuoti.
* Vištienos gabaliuką vyniojame į šoninės juostelę ir dedame į kepimo indą arba folija išklotą skardą. Vištienos kepsnelius apšlakstome trupučiu alyvuogių aliejaus ir kepimo indą šauname į įkaitintą orkaitę 25 – 30 minučių.
* Vištienos kepsneliai patiekiami su keptomis bulvėmis, bulvių koše ir/ar daržovių salotomis. Skanaus!