Reikės:
150 g juodo šokolado;
15 g sviesto;
50 g kambario temperatūros sviesto;
250 g liesos varškės;
Priedų, kokius mėgstate (aš dėjau bananą, galima dėti aguonų, želė gabaliukus, šokolado, uogų ir t.t.) Jeigu norite ir reikia – galima įdėti cukraus pudros.
Paruošimas:
1. Šokoladą ištirpiname su 15 g sviesto.
2. Varškę išsukame su sviestu, kad masė taptų puri ir vientisa. Dedame priedus, viską gerai išmaišome.
4. Šokoladu plonu sluoksniu ištepame keksiukų formeles (dugną ir šonus), įdedame 15 minučių į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.
5. Dedame varškės masę ir aptepame viršų likusiu išlydytu šokoladu.
6. Paliekame per naktį šaldytuve ir ryte jau galima valgyti!