~35 vnt.
Tešlai reikės:
300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;
įdarui:
340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.
Skanaus.