Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Tirštos ir sočios sriubos pačios tinkamiausios, kai orai savo šiluma nebelepina. Išbandykite.

4 porcijoms:

200 g triušienos/ vištienos juostelių

porą saujų smulkių makaronų;

200 g šaldytų kinietiškų daržovių rinkinio;

50 g šviežių špinatų;

400 ml kokosų pieno;

1 v.š. krakmolo + 2 v.š. vandens;


sultiniui:


1 l vištienos sultinio;

2 skiltelių česnako;

1 lauro lapo;

3 v.š. sojos padažo;

1 v.š. teriyaki padažo;

0,5 citrinos sulčių;

žiupsnelio grūstų čili paprikų.


Asmeninio albumo nuotr.


Gaminame


* Triušienos juosteles supjaustykite plonai griežinėliais ir pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejumi 2-3 min. Atidėkite į šalį.

* Į puodą sudėkite visus išvardintus ingridientus sultiniui ir virkite 10 min. Tuomet nukoškite sietelį.

* Į paruoštą sultinį vėl užkaiskite, sudėkite makaronus ir virkite kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Tuomet dėkite šaldytas daržovės, supilkite kokosų pieną, virkite keletą minučių, kol suminkštės daržovės.

* Galiausiai supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą ir gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį, sudėkite šviežius špinatus, permaišykite ir palikite minutei.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis