Sostinės bare „Trinity“ N. Julien rinktinei publikai pristatė Prancūzijoje jos valdomo ūkio „Chateau de Gragnos“ išskirtinius vynus. Į gurmanišką vakarą atvyko aktorė Gražina Baikštytė, dainininkai Algis ir Valdemaras Frankoniai, dizainerė Jolanta Talaikytė, verslininkės Jolanta Mikalajūnienė ir Diana Ročienė, restoranų savinininkai, virtuvės šefai ir someljė iš visos Lietuvos.
Šį vakarąLietuvoje inicijavo ir jį vedė žinomas renginių vedėjas bei režisierius Giedrius Gustas. „Šiuo renginiu norėjau paskatinti atrasti tik aukšto lygio vyno kultūrą“, - po renginio sakė G. Gustas.
Vyno ūkio produkcija ne kartą buvo įvertinta geriausių Prancūzijos someljė, pelniusi apdovanojimų kasmet lapkričio mėnesį Monake vykstančiose Monte Carlo gastronomijos dienose.
Specialiai šiam renginiui baro „Trinity“ virtuvės šefas Dalius Aleksiejevas paruošė prie pristatomų vynų tinkančius patiekalus: keptą antienos krūtinėlę, lašišos sašimi ir kt.
Dainiaus Stankaus nuotr.