Receptas – lengvas, labai greitas, rezultatas – skanūs, dviejų rūšių saldainiai: pieniško šokolado, zefyrų, riešutų ir abrikosų bei balto šokolado, zefyrų, pistacijų ir spanguolių. Kurie skanesni? Sunku įvardinti. Gal maža dalele širdelė linksta prie balto šokolado saldainių (juos pirmus ir suvalgėme), bet ir antrieji neatsilieka.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu.
Ingredientai
Pieniško šokolado saldainiams
100 g pieniško šokolado
30 g mini „Marshmallows“ saldainių (zefyrų)
30 g graikinių riešutų, smulkintų
30 g džiovintų abrikosų, smulkintų
Balto šokolado saldainiams
100 g balto šokolado
30 g mini „Marshmallows“ saldainių (zefyrų)
30 g pistacijų, išlukštentų
30 g džiovintų spanguolių
Gaminimo eiga
* Pieniškiems saldainiams, ištirpinkite pienišką šokoladą garų vonelėje. Į šokoladą įmaišykite 'Marshmallows', riešutus ir abrikosus. Ant popieriumi išklotos skardos šaukšteliu suformuokite saldainius. Dėkite saldainius į šaldytuvą valandai ar dviems, kad šokoladas sustingtų.
* Balto šokolado saldainiams, ištirpinkite baltą šokoladą garų vonelėje. Į šokoladą įmaišykite „Marshmallows“', pistacijas ir spanguoles. Ant popieriumi išklotos skardos šaukšteliu suformuokite saldainius. Dėkite skardą į šaldytuvą valandai ar dviems, kad šokoladas sustingtų.