Reikės:
9 batono riekelių;
110 g tuno su aliejumi;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
2 marinuotų agurkų;
2-3 a.š. majonezo;
žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų;
maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Nuo tuno nupilkite aliejų.
* Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
* Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus.