Reikės:
150 g kambario temperatūros sviesto;
3 v. š. skysto medaus;
125 g miltų;
1 a. š. kepimo miltelių;
125 g rudojo cukraus;
žiupsnelio druskos;
125 g avižinių dribsnių;
100 g smulkintų karijų riešutų;
smulkinto šokolado pagal skonį.
Gaminame
* Viską sudedame į vieną didelį dubenį ir rankomis maišome, minkome iki vientisos lipnokos tešlos.
* Padrėkintomis rankomis formuojame nemažus, maždaug stalo teniso kamuoliuko dydžio, rutuliukus. Dėliojame juos kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Sausainių paviršių šiek tiek suplojame ranka.
* Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame, kol gražiai paruduoja. Apie 15 minučių. Paliekame atvėsti skardoje.
Skanaus, Gabrielė